Menu

Euronat

Wij bezochten Euronat in 1998 in het voorseizoen. Het was toen heel rustig op de camping. Dus ruime plekken en bijna niemand om je heen. Het is een heel groot terrein met heel veel camperplaatsen. Je komt er voor het kamperen in de duinen verder is er buiten de campingmweinig te beleven, behalve een tochtje door de wijnstreek van de Medoc of een bezoek aan Bordeaux. Het terrein bevindt zich in een uitgedund dennenbos. Er zijn schaduwplekken maar daar moet je weel goed op letten. De wasgelegenheden waren al wat oud maar wel goed verzorgd. Barbecueplaatsen zijn op het terrein aanwezig. De camping was nog weinig voorzien van brandbeschermende materialen, die komen pas in het hoogseizoen!!

Er waren veel geklede mensen, lopend op de fiets en op het strand. Soms vroeg je je wel eens af of je wel op een naturistencamping was. Daarom zijn toen maar kort gebleven.

Naar mijn idee geen ongevaarlijk terrein mbt tot branden ed. aan de kust loopt je altijd het risico op zwaar weer. Pas geleden was daar nog een zeer zware storm over heen gegaan en dat was duidelijk te zien aan de grote hoeveelheden bomen die afgeknapt waren over een heel lang traject alles weg op 3 meter hoogte.

In 2009 bezochten wij een dag het terrein en het strand eind juli. Bomvolle camping. Hutje mudje. Strand was warm en de golfslag was nu redelijk hoog. Goede bewaking. Het is maar ten dele een schoon strand. Meer naar het zuiden meer veen en bezaait met stenen. Het strand is wel lang en je kan er heerlijk lopen. Er waren nu minder geklede mensen als de eerste keer. Was een lekker dagje uit. Je kunt op euronat een prima strandvakantie hebben. Mer is er niet.