Menu

Domaine de Chaudeau

Chaudeau is een leuke camping in de Dordogne. Het is een relatief groot terrein met zeer fraaie en grote plaatsen (bijna twee maal zo groot als elders). Het heeft een groot familieachtig gehalte zonder dat dat hinderlijk is. Er komen veel gezinnen die elkaar al kennen, deels door de (puberjeugd gebonden). Veel gezellige fransen en familie gebeuren. Heel gezellig en erg rustig. fraaie schaduwplaatsen.

De wasgelegenheden waren al van iets oudere datum maar waren verder prima.

Op het terrein een zwembad in de volle zon. Gezellige receptie met een vriendelijke Cleo aan het hoofd. Daarnaast een restaurant en bar. Eenvoudig maar goed. Er wordt veel georganiseerd.

Verder een redelijk groot meer met zwemgelegenheid en een aparte visvijver. Veel wandel mogelijkheden op het 50 ha grote terrein.

De avonden waren wat kil. Wij waren er eind juli. Meestal toch als snel een trui aan. Matig koude nachten met fraaie sterrenhemels.

De omgeving is erg fraai. Wandelaars, fietsers, wijngenieters en culinair ge´nteresseerden kunnen hun hart ophalen.

Fraaie landschappen gaan aan je ogen voorbij als je de kleinste weggetjes neemt. De wijngebieden van Bergerac en de Bordeaux zoal die rond St.Emillion, de Pommerol zijn zeer snel bereikbaar. Ook die van de Medoc oa Margaux ed zij goed bereikbaar. Een uitstapje naar de kust oa Euronat (160 km) is goed mogelijk en daar kun je je laten omgooien door de woeste golven van de Atlantische Oceaan.

Kortom een camping waar jong en oud veelplezier kunnen beleven.