Menu

Cap D' Agde

Wij kennen Agde van een week campingbezoek in juni ergens in 2003 en een paar jaar later nog eens.

Groot complex met appartementen, haven, restaurants en meerdere winkels/supermarkten en een grote camping. Lekker lang zandstrand. Wij hebben daar prima gecampeerd. De camping is naar Amerikaans stratenmodel. Lange rechte vewrharde paden met haaks daarop verbindingswegen. Plekken zijn groot genoeg voor een vouwwagen maar dan heb je het ook gehad. Achterin zijn grotere plaatsen. Je bent zo op het strand. Er zijn veel vaste plekken die. volgebouwd zijn. Wil daar niet staan dan kies je beter voor de laatste lanen met naam > T. DAn sta je wel verder van het strand (laan A) Er zijn behoorlijk wat toiletvoorzieningen een wasruimtes. Alles was schoon. Schaduwplekken zijn er ook maar dan meer van het strand af.

Het zeewater was schoon en de temperatur was redelijk.

Agde heeft een zeer divers publiek en dat zie je vooral aan het uitgaansleven als je daar behoedte aan hebt maar ook op het laatste deel van het strand en daar wordt openlijk seks bedreven en gebeuren er nogal wat uitspattingen. Veel bezoekers van Agde komen daarvoor. Je hoeft daar helemaal geen last van te hebben want het grote naturistenstrand is prima. Er heerst wel een zweem van erotiek zeker tegen en in de avond. Er zijn ook nogal wat seksclubs Op het terrein zijn diverse restaurants en een behoorlijk supermarkt en drankwinkel.

Wat er in de omgeving is weet ik niet want wij zijn het terrein niet afgeweest en dat is voor ons heel ongebruikelijk. Carcassonne is wel ene leuk plaats op 1,5 uur rijden.


Plaats op laan D


Naturistenstrand


Seksstrand