Kamado. Tips do's en dont's
Geplaatst: zo 30 nov 2014, 21:31
Al heel lang staat op ons verlanglijstje: een kamado.
Soms beter bekend als: the Green Egg, Black Basterd, Kamado Joe of wat dan ook.
Kort uitgelegd is het een keramische barbecue met wat meer mogelijkheden.
Op youtube zijn verschillende films te zien hoe het e.e.a. in zijn werk gaat.
Gisteren hebben wij een workshop gehad en nu hebben wij de komende 14 dagen een Black Bastard te leen.
Vandaag heb ik de restjes van gisteren opgemaakt en tegelijkertijd een stoofpot in een römertopf gemaakt.
Het enige "probleem" is of ik een kamado ook echt ga gebruiken. Een Weber is tenslotte veel goedkoper.
Nu de vraag:
wie heeft er tips en dingen die wel of juist niet met een kamado kunnen/mogen.
Recepten zijn nog niet persé nodig maar misschien wel leuk.
Met hartelijke groet,
Harm
Soms beter bekend als: the Green Egg, Black Basterd, Kamado Joe of wat dan ook.
Kort uitgelegd is het een keramische barbecue met wat meer mogelijkheden.
Op youtube zijn verschillende films te zien hoe het e.e.a. in zijn werk gaat.
Gisteren hebben wij een workshop gehad en nu hebben wij de komende 14 dagen een Black Bastard te leen.
Vandaag heb ik de restjes van gisteren opgemaakt en tegelijkertijd een stoofpot in een römertopf gemaakt.
Het enige "probleem" is of ik een kamado ook echt ga gebruiken. Een Weber is tenslotte veel goedkoper.
Nu de vraag:
wie heeft er tips en dingen die wel of juist niet met een kamado kunnen/mogen.
Recepten zijn nog niet persé nodig maar misschien wel leuk.
Met hartelijke groet,
Harm