Relaxnat

Wij, kampeerders, waren hier eind augustus 2015 gedurende 5 dagen.

Ligging: Relax nat ligt net over de Franse-Spaanse grens en heel dicht bij de Costa Brava. Makkelijk te vinden en goed aangegeven. Het is een relatief klein terrein en omgeven door een muur met daarop prikkeldraad. Maar toch wel 300 plaatsen in een blokpatroon. De plaatsen zijn relatief groot. Maar als alles vol staat dan zit je wel boven op elkaar. Het terrein is goed ingericht. Voldoende kraantjes met afvoer en elektriciteit.

Restaurant Er is een leuk ingericht restaurant met groot terras waar veel gebruik van gemaakt wordt. De menukaart belooft veel goeds met authentieke gerechten. We hebben daar 2 keer prima gegeten. Stijgt echt boven veel campings en ook restaurants uit. Ook de lunches zijn prima. De bediening is prima.

Winkel De winkel heeft behoorlijk wat om de dag door te komen en is de hele dag tot 23:00 open! Voldoende brood, croissants ed. Groente wat mager en geen vers vlees.

Zwembad Zwembad is groot en van lekkere temperatuur, grote ligweide. Voor de kids, jong en oud is er vermaak.

Sanitair Sanitair is prima. Goede douches, lekker warm en veel water. Alles is zeer schoon! Wasmachine aanwezig.

Receptie De receptie is zeer vriendelijk en behulpzaam. Spreekt Engels.

Supermarkten Goede supermarkten op 5-10 minuten afstand.

Omgeving Omgeving: weten we niet zo goed. We maakten een mooie autotocht naar Tossa del Mar langs de Costa Brava. Voor fietsers en wandelaars is er zeker veel te doen.

Nadeel: De camping kamt structureel met mierenplaag en vliegenplaag. De vliegen zijn er zeker maar niet de hele dag en hangt ook af hoe je omgaat met je etenswaar. Tip: verwerk je eten en nuttig het ver van je tentplek. De mieren zijn er in grote getale maar zijn makkelijker aan te pakken.

Conclusie: Relaxnat is een fantastisch en goed verzorgd terrein. Het is volledig naturistisch. De service is prima. Nadeel zijn de insecten. Wij hadden er een mooi tijd.