Pineglades

Algeme info
Naturisten clubs in New Zealand willen graag weten wie er bij hun op bezoek komt.
Zo maar langs gaan stellen ze niet op prijs. Het lukt ons in de helft van de gevallen wel. Het beste gebruik je 06 nummers. Die zijn van de 'member on duty' . Niet altijd nemen ze op.
Als je telefonisch contact hebt zijn ze vriendelijk en krijg je de codes van de poort, clubhuis en een uitleg. Daarna kun je het terrein op. Je dient zelf af te rekenen door een papiertje in te vullen en dat samen met het geld in een box op te bergen.
Alle terreinen zijn compleet voorzien van keuken, zwembad, spa, bbq's en goed maar oud sanitair.
Het klimaatvoor naturisme is het best rond kerstmis en daarna.

Wij bezochten Pineglades in december 2018

Route: De route aanwijzing op de website is goed.

Ontvangst: Op het terrein is een receptie en daar kun je naar toe rijden.

Plaatsen: De camping ligt in een klein bos. Ruime plaatsen. Voldoende schaduw is zeker mogelijk. Elektra voldoende aanwezig.

Sanitair. Ook hir wer is alles oud maar werkt prima.

Naturisme: Het hele terrein is naturistisch.

Voorzieningen (niet compleet) Alle voorzieningen die een New Zealandse camping hebben zijn aanwezig. Mooi Zwembad, clubhuis, restaurant. Spa. Speeltuin

Rust: In de tijd dat wij er waren een heel rustige camping.

Restaurant: In het weekend is het restaurant open. hebben wij niet meegemaakt

Zwembad: Er is een realtief groot zwembad, centraal gelegen Receptie. Goed benaderbaar. Altijd vriendelijk en bereidwillig. Internet: Gratis en goede snelheden.

Omgeving: De camping lag voorheen in ene bos. Door de aardbeving in Canterburry zijn veel mensn weg gegaan uit Christchurg en naar Rollenstone gekomen.D ecamping ligt nu in een woonwijk.

Strand: Geen

Conclusie: Pineglades is een van de grootste terrein op het Zuiderleiland. Veel vaste plekken. Goede voorzieningen. Goed sanitair. Je kunt er prima verblijven.
Fraaie campeerplekken


Fraaie campeerplekken


Fraaie campeerplekkenFF