å

Le Haut Candalalar

Wij waren er in 2019.

Deze camping is eigenlijk weinig op aan te merken.

Het is een fraai gelegen camping in zeer fraaie omgeving. Wat hoger gelegen in de Alpes Maritime en in een bos. Het terein is veel groter maar is gescheiden door de een weg. Als je die oversteekt kun je heerlijk bloot wandelen en afdalen naar een rivuertje. Stevige schoenen aan. Lekekre klim. Was vroeger de biologische tuin van de eigenaar.

Het is ook een rustige camping. De camping is niet zo groot maar heeft wel ruime plaatsen. Goed verzorgd. Fraai Zwembad en schoon sanitair.

Bereikbaar heid: De route via Saint Aubain is niet geschikt om met caravan te rijden ivm laag overhnagende rotswanden. Dan via Entrevaux.

Supermarktein in Saint Aubain maar beter in Entreveaux. De laatste de grootste en ongeveer 20 minuten rijden door faaria landschap met een zeer mooie afdaling naar het stadje.

De omgeving is zeer fraai. Bergachtig, mooie tochten oa naar Nice, Cannes ebn eventueel St. tropze met naakstranden. Andere route Via St Etienne de Tinee naar Italie. Zeer mooi bergtocht gedaan hoog in de Alpen waar je hoopt niemand tegen te komen. Prachtig. Via clans en Ilonse. Prachtige vergezichten ook.

Kortom een zeer fijne camping. Zeker iets om heen te gaan en terug te keren.